• ALLE PRODUCTEN NU TOT WEL 50% KORTING!
  • Musthave sieraden & accessoires
  • Gratis verzending boven de €35,-
  • Shop veilig online met o.a. IDEAL
Home » Sieraden » Armbanden

Armbanden

Armbanden

Al onze armbanden zijn gemaakt van stainless steel (RVS), waardoor ze niet verkleuren en een lange tijd mee gaan!
Ook is het materiaal nikkelvrij, waardoor je geen allergische reacties zult vertonen tijdens het dragen van de sieraden!
Shop bij ons de nieuwste trends! 

Mix en Match de leukste armbanden

Van armbanden kan je nooit genoeg hebben en deze zijn ideaal om eindeloos te combineren. Xavie heeft daarom de leukste armbanden voor jou, voor je vriendin als cadeautje of voor jouw lieve moeder of vader! De satijnen armbanden zijn bijvoorbeeld erg leuk om als vriendinnenarmband cadeau te geven of voor jouw moeder. Stay connected met de mooiste satijnen armbanden!

Wij vinden het belangrijk dat wij gouden armbanden en zilveren armbanden in onze collectie hebben. Zo draagt bij ons de een liever goud en de ander liever zilver. Een combinatie van beide vinden wij ook geweldig!

In onze webshop hebben wij de trendy schakelarmbanden, satijnen armbanden, Ibiza armbanden, bangles en minimalistische armbanden. Voor iedereen zit er daarom wel iets bij. De schakelarmbanden hebben wij in het goud en in het zilver, van wat grove schakelarmbanden tot aan wat minimalistische schakelarmbanden. Onze satijnen armbanden maken wij zelf in allerlei kleuren en met verschillende bedels. Zo kunnen wij een unieke armband voor onze klant creëren. De Ibiza armbanden zijn een trend deze zomer en zijn leuk te combineren bij een schakelarmband of een minimalistische armband. Ook hebben wij een collectie van bangles in onze webshop waarbij je kan kiezen uit patronen. Superleuk om zo te combineren bij jouw outfit en met een paar oorbellen of ringen! Wat wij zelf het leukste vinden aan armbanden is dat je deze altijd kunt combineren. Zo kun je eindeloos armbanden toevoegen aan jouw sieraden stash. Een schelpenarmband is bijvoorbeeld leuk bij een minimalistische armband. Door een toevoeging van schakelarmbanden kun je unieke combinaties blijven maken! Shop daarom de leukste armbanden voor een betaalbare prijs bij Xavie en je ontvangt ze bij jouw thuis als een cadeautje.