• ALLE PRODUCTEN NU TOT WEL 50% KORTING!
  • Musthave sieraden & accessoires
  • Gratis verzending boven de €35,-
  • Shop veilig online met o.a. IDEAL
Home » Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij ons kun je jouw bestelling altijd retourneren. Na het ontvangen van je pakketje heb je 14 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren.

 

Stuur ons een mail om het retourformulier te ontvangen. Zet hierin jouw gegevens en jouw ordernummer. Binnen 1-2 dagen zullen wij het retourformulier versturen!
(Het is belangrijk om altijd het retourformulier op te vragen voordat je jouw items retourneert!)

 

Het terugsturen van de items gaat op eigen kosten en de zender is verantwoordelijk voor de retourzending. De retourzending is op eigen risico. Bewaar je track & trace dus goed totdat wij de retourzending hebben verwerkt. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 10 werkdagen het geld terugstorten op jouw rekening.

 

Let er wel op dat de items ongedragen, onbeschadigd, schoon en in de originele verpakking naar ons worden teruggestuurd. Anders kunnen wij deze helaas niet aannemen.
Omdat onze ringen te verstellen zijn, kun je deze alleen retourneren als ze ongedragen zijn, in de originele verpakking zitten en niet versteld zijn!!

 

Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden in verband met onze hygiëne voorwaarden.

Wat moet je doen?

  1. Stuur ons een mail om het retourformulier te ontvangen. Zet hierin jouw gegevens en jouw ordernummer. (mail: info@xavie-sieraden.nl)
  2. Retourformulier ontvangen? Vul deze in en voeg het formulier samen met de items die je wilt retourneren. Stuur jouw bestelling in de originele verpakking naar ons op.

 

Retouradres:

Xavie
Nachtegaalstraat 11

9331LB Norg

Nederland

 

Heb je nog vragen over het retourneren van jouw bestelling? Stuur ons dan gerust een mail naar info@xavie-sieraden.nl!