• ALLE PRODUCTEN NU TOT WEL 50% KORTING!
  • Musthave sieraden & accessoires
  • Gratis verzending boven de €35,-
  • Shop veilig online met o.a. IDEAL
Home » Over ons

Over ons

Xavie staat voor helder en leven, dat is wat wij onze sieraden ook mee willen geven.
Onze sieraden zijn van stainless steel die mooi blijven, betaalbaar zijn en een lange tijd mee gaan!

Wie zijn wij?
Wij zijn twee zussen en heten Lian en Daneen. Sinds februari 2021 zijn wij de eigenaren van Xavie!

Wij zijn gek op het dragen van sieraden. Wij zijn eerst begonnen met het maken van onze eigen sieraden omdat we dit erg leuk vonden om te doen. Uiteindelijk hebben we een webshop gelanceerd onder de naam Xavie. Wij vinden de kwaliteit en prijs van sieraden erg belangrijk. Vandaar dat alles bij Xavie van stainless steel (RVS) materiaal is gemaakt.

Het dragen van gouden of zilveren sieraden is erg persoonlijk. Zo draagt Daneen liever zilver en Lian vindt goud mooier. Om deze reden hebben wij gekozen om zilveren en gouden sieraden aan te bieden op onze website.

Wij vinden niet alle sieraden mooi in het goud én in het zilver. Daarom zijn niet alle producten in beide kleuren verkrijgbaar. Naast sieraden verkopen wij ook kleding & accessoires.

Wij wonen in Drenthe dus de foto’s op de website en op social media worden hier dan ook gemaakt!

Xavie eigenaren

Handgemaakte- & zelf geselecteerde sieraden

Onze sieraden worden deels met de hand in elkaar gezet en deels geselecteerd. Mocht je dus bang zijn dat jouw bestelde armbanden niet gaan passen, dan kunnen wij deze altijd voor je verkleinen. Daarnaast gaan wij met de trends mee maar blijven we onderscheidend. 

De foto's waarbij wij de sieraden dragen, maken wij zelf! Dit geldt ook voor de foto's op instagram (uitgezonderd #pinterest).

Stainless steel sieraden

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van sieraden. Daarom zijn al onze sieraden gemaakt van stainless steel, roestvrijstaal (RVS). Dit betekent dat ze niet verkleuren en 100% recyclebaar zijn. Ook is het materiaal nikkelvrij, waardoor je geen allergische reacties zult vertonen tijdens het dragen van de sieraden!

Klantenservice

Heb je een vraag over jouw bestelling, over onze producten of heb je een andere vraag? Dan kun je ons altijd mailen naar: info@xavie-sieraden.nl 
Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur jouw vraag te beantwoorden.
Ook kun je voor vragen ons een DM sturen op instagram: @xavie-sieraden

Xavie | KVK nummer: 81093713